RM81.00 RM90.00
Combo Muharikah :Trilogi Dr Iman Syahirah (3 Books)
Price RM81.00 RM90.00
Product SKU muharikah-trilogi
Brand Iman Publication
Availability In Stock
Shipping Fee
Quantity
Description

Available for single or combo purchase. Please choose at variation

.
1. Stigma: RM 30.00
"Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia?" ungkap Iman, serius.
.
Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata. “Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak," ketawa mereka pecah lagi. Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.
.
Iman tahu, Zarith hanya bergurau. Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith. Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.

2. Karma: RM 30.00
Adakah ini KARMA?
.
Adakah ini balasan Allah terhadap dosa-dosanya yang silam? Adakah ini karma?
.
Tetapi, tidak ada karma di dalam Islam. Yang ada adalah ketentuan dan takdir Allah yang telah diatur buat kepentingan manusia itu sendiri. “Apa yang Allah tentukan untuk kita, awak, itulah yang terbaik. Sama ada kita dapat anak atau tidak. Akhirnya kita hidup di dunia ini sementara sahaja.
.
Kita gunakan sisa usia yang ada ini untuk beribadah dan meminta pertolongan dari Dia, sebanyak mungkin.” Begitu nasihat Faris buat dirinya.

3. Dilema: RM30
Dilema mengisahkan perjalanan seorang wanita berdamai dengan dirinya dan menerima bahawa sekuat mana pun diri kita, kita perlukan orang lain untuk membantu kita.
.
Buku ini adalah untuk kalian yang sedang mencari teman hidup.
.
Buku ini adalah untuk kalian yang berada dalam dilema, memilih jalan dalam memulakan langkah baru.
.
Mungkin, buku ini adalah jalan keluarnya

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews