RM25.00
Syabab Standard Planner 2022 - Infinite Possibilities
Price RM25.00
Product SKU Standard-Planner
Brand Syabab
Availability In Stock
Shipping Fee
Design
Quantity
Description

WHAT YOU WILL GET IN SYABAB PLANNER 2022?


.
Nak beli Planner? Tapi tak tahu apa kelebihan yang ada dalam planner? Mimin share secara ringkas antara content planner yang boleh membantu anda dalam menyusun jadual harian:

✅ Calender 2022 & Calender Hijri
✅ 2022 Planning Chart
✅ Vision Board
✅ 2022 Roadmap
✅ Yearly Saving Tracker
✅ My Quram Journey
✅ Monthly Task Management
✅ Monthly Rountine
✅ Monthly Expenses Tracker
✅ Ramadan Goals & 30 Days Planning Chart

Dan banyak lagii!


Tak cukup dengan itu. Kami bagi lagi untuk setiap pembelian Standard dan Premiun Planner akan dapat bersama:

✅ Memopad
✅ Wall Calendar 2022
✅ Planning Chart 2022
.
Tinggal lagi 2 bulan jeh lagi 2021 nak tamat. Dah ada planner ke belum ke tuh?

 

APA YG EXCLUSIVE SGT DGN STANDARD PLANNER NI?
---------------
.
SEWING BIND - Senang sangat nak buka setiap daripada 304 muka surat walaupon bahagian tengah.
.
MINIMALIST - Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari!
.
RINGAN & MUDAH DIBAWA- dengan berat 0.55kg memudahkan untuk korang bawa kehulur kehilir
.
MURAH - Hanya RM25 sahaja seunit, korang dapat lagi freegift yang sangat berbaloi.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews